Sportsvogn: Din guide til at opfylde din bildrøm

Rigtig mange mennesker drømmer om en speciel bil, og for nogle mennesker involverer den bildrøm en sportsvogn. Men en sportsvogn kan være en dyr drøm, og skal du spare op til at få drømmen opfyldt, så er det ikke sikkert, at du nogensinde kommer i mål. Et billån kan også være rigtig dyrt, og det kan komme til at spænde ben for andre drømme i dit liv. Vil du udenom de dyre og besværlige løsninger, så kan det være, at du kan opfylde din bildrøm om en sportsvogn med en leasingaftale.

Find råd til din sportsvogn med operationel leasing

Der findes flere forskellige former for leasing, der alle kan være med til at få dine vildeste bildrømme til at gå i opfyldelse. Blandt andet findes der operationel leasing, der fungerer på den måde, at du betaler en førstegangsydelse på bilen og derefter betaler en månedlig ydelse i det antal måneder, som din leasingaftale lyder på. Når der er tale om operationel leasing, dækker den månedlige ydelse flere ting afhængigt af, hvem du tegner en leasingaftale hos, og hvad du aftaler med dit leasingfirma. Vælger du Agilease til at tegne din leasingaftale, indeholder en aftale om operationel leasing i udgangspunktet service, reparationer, lånebil ved værkstedsbesøg, vejhjælp og sommer- og vinterdæk. Det er med andre ord en all-inclusive løsning, så du ikke skal bekymre dig om at betale andet end bare brændstof, den månedlige ydelse, forsikring og grøn ejerafgift.

Vælger du operationel leasing for at få din drøm af en sportsvogn, får du også fuldt overblik over din økonomi. Der er ingen udgifter til skiftende størrelser af serviceeftersyn, og du ved præcis, hvad din bil kommer til at koste måned efter måned. Du kan altså bare sætte dig ind i din sportsvogn og drøne afsted, uden at bekymre dig om uforudsete udgifter og grimme overraskelser. Og når leasingaftalen udløber, kan du bare aflevere bilen tilbage til leasingfirmaet.

Det eneste, du skal tænke over, når du vælger operationel leasing, er, at du på forhånd skal vide, hvor meget du cirka kommer til at køre på et år, når du tegner din leasingaftale på din sportsvogn. Det bliver nemlig skrevet ind i aftalen, hvor meget du må køre pr. år, og hvis du pludselig får lyst til at køre lange ture i din sportsvogn, kan du komme til at køre mere, end hvad aftalen lyder på, og det kan komme til at koste dig dyrt i enden.

Finansiel leasing kan svare til at købe din sportsvogn på afbetaling

Du kan også vælge finansiel leasing til at få din sportsvogn hjem i indkørslen eller garagen. Finansiel leasing svarer på nogle punkter lidt til, at du køber din bil på afbetaling. Du betaler en førstegangsydelse som med operationel leasing, men den månedlige ydelse dækker kun, at du kører i bilen. Du skal altså selv stå for værkstedsregninger og lignende. Til gengæld får du fuld frihed til selv at bestemme, hvor langt du vil køre i bilen pr. år, og der er ikke nogen øvre grænse, som kan komme til at koste dig dyrt, når leasingaftalen slutter.

Når du har kørt i din sportsvogn i det antal måneder, som din leasingaftale lyder på, køber du bilen af leasingfirmaet til et beløb, som I på forhånd har aftalt sammen. Når leasingaftalen slutter, vil det altså være din egen sportsvogn, og du bestemmer selv, om du vil beholde bilen, eller om du vil sælge den videre til en anden.

Overvej sæsonleasing, så du kan køre sportsvogn om sommeren

Der findes også en tredje løsning, hvis du vil bruge leasing til at få din drøm om en sportsvogn opfyldt. Du kan nemlig også vælge en løsning, der kaldes sæsonleasing, hvor du kører i forskellige biler afhængigt af sæsonen. Med denne løsning vil du kunne skifte mellem to biler, så du ikke behøver at køre i en sportsvogn om vinteren, hvor den type bil kan være upraktisk. Der kan du i stedet have en firhjulstrækker eller en anden mere praktisk vinterbil klar, som du skifter over i, når kalenderen viser vinter. Med sæsonleasing betaler du kun for den bil, du kører i den pågældende sæson, så du skal altså ikke betale for to biler hver måned. Det betyder, at du får friheden til at køre i en bil, der passer til årstiden, og du har stadig muligheden for at opfylde dit ønske om at køre i sportsvogn i de måneder af året, hvor det giver mening.

Agilease kan hjælpe dig med din drømme sportsvogn kun let brugt

Er du interesseret i leasing til at få din drøm om en sportsvogn opfyldt, så kan du hos Agilease få gode priser på let brugte premiumbiler. De hjælper dig med andre ord med at finde en leasingaftale på lige den bil, du drømmer om til en pris, der er til at have med at gøre, og på deres hjemmeside agilease.dk kan du se det store udvalg af biler, som du har mulighed for at lease lige nu. Har du særlige ønsker til en bil, så kan Agilease også hjælpe dig med at få den bilmodel hjem, så du kan få den bil, du altid har drømt om. Vil du vide mere om leasing af bil hos Agilease, så kan du læse mere på deres hjemmeside agilease.dk.

Agilease har kontor i Viborg, men du behøver ikke skulle til Midtjylland for at få bilen på værksted, hvis du vælger Agilease som din leasingpartner. De har nemlig værksteder fordelt i landet, så det også er muligt at få bilen på værksted, for eksempel hvis du bor på Sjælland, så du kan også nyde godt af en leasingaftale på en let brugt premium sportsvogn, selvom du bor et godt stykke vej fra Viborg. Derudover har de også en landsdækkende hente-/bringeservice. Agilease er altid klar til at hjælpe dig i mål med den sportsvogn og den leasingaftale, der passer bedst til dig, så du får en løsning, der er tilpasset dine præferencer, og som dækker dine behov.