5 bedste golfbaner i Danmark

Mange mennesker kobler af ved at lave en aktivitet, som de er glade for, og for nogle involverer det en tur på golfbanen i godt vejr med en god ven eller familie. Der findes mange golfbaner Danmark, men hvor ligger de bedste egentlig? Her får du 5 bud på de bedste golfbaner Danmark, så du selv kan prøve dem af.

1. Great Northern

Ved Kerteminde ligger en af de absolut lækreste golfbaner her i landet. Banen er modelleret med inspiration fra nogle af de bedste og smukkeste golfbaner i verden, og her får du altså en oplevelse ud over det sædvanlige. Placeringen i Kerteminde gør, at denne golfbane er placeret nærmest midt i landet, så langt de fleste har mulighed for at komme dertil på overskuelig tid. Hos Great Northern har du mulighed for både at spille de fulde 18 huller, en Academy Course på 9 huller og derudover også træne dit drive.

2. Marbækbanen

Hos Esbjerg Golfklub har de Marbækbanen, der ligger i Marbæk Plantage, og her finder du også en af de bedste golfbaner Danmark. Banen blev i 2019 kåret til Danmarks bedste golfbane, så her får du altså 18 huller, der kan udfordre dig og være en fantastisk oplevelse. Banen blev designet tilbage i 1975 men er altså stadig yderst relevant i dag og stadig et besøg i Esbjerg værd. Banens par er på 71, og rekordholderen er Thomas Bjørn, der i 1995 gik banen på 64 slag.

3. Stensballegård

Ved Horsens ligger Stensballegård, og dette er virkelig en af de smukkeste golfbaner Danmark. Banen er amerikansk designet, men det er altså det bedste af dansk natur, du får, når du går en runde her, da du både kan opleve kyst og skov på ét og samme sted. Banen er bygget op, så der er 27 huller i alt, og de sammensættes, så der hver uge laves en ny 18 hullers og 9 hullers bane. På den måde kan du altid få en ny oplevelse.

4. Lübker

Lübker er en golfbane i verdensklasse, der i 2008 blev designet af en af de allerbedste golfarkitekter i verden. Dette er således også en af de ypperste golfbaner i Danmark, der virkelig kan give dig en unik oplevelse. Lübker blev anerkendt som den bedste nye golfbane i verden i 2008, og den fortjener uden tvivl et besøg, så du kan se for dig selv, hvorfor netop denne golfbane på Djursland har skabt så meget omtale.

5. The Scandinavian

Med hele to baner på top 50 over golfbaner i Europa, er The Scandinavian også på top 5-listen over bedste golfbaner Danmark. De har både Old Course og New Course, der er 18 hullers baner, og bor du i hovedstadsområdet, kan du let komme til The Scandinavian, da deres baner er placeret i Farum. Banerne er designet af den samme golfarkitekt som Lübker, og her er der uden tvivl også kræset om detaljen, da de både er moderne men også designet med de omkringliggende skove in mente.