Sommeraktiviteter 2021: Top 5 udendørs aktiviteter til sommeren

Nu er sommeren her endelig, og med sommeren kommer også trangen til at komme udenfor og lave en klassisk sommeraktivitet. Mangler du lidt inspiration til, hvad du kan få tiden til at gå med denne sommer, får du her en top 5 liste over udendørs sommeraktiviteter.

1. Volleyball

Volleyball er altid et hit, især hvis det er beachvolley, der foregår i sand. Typisk er der beachvolley baner på de store strande i Danmark, så du ikke selv behøver at have andet end en bold og et hold med. Derfor er det også en god sommeraktivitet, fordi det kan laves på steder, hvor du kan få vind i håret og tage et dyp i vandet bagefter. Det er især også en god sommeraktivitet, fordi det giver dig mulighed for at samle en stor del af dine venner og lave noget sjovt sammen med dem.

2. Havespil

En sommeraktivitet, der altid er hyggelig, er havespil af forskellig art. Der findes så utrolig mange forskellige havespil, og de kan laves sammen med både familie og venner, og der findes også havespil til forskellige størrelser af selskaber. Er du for eksempel til de klassiske som kroket eller badminton, så saml et par venner eller familiemedlemmer til en hyggelig dag i haven. Eller sæt stigegolf eller kongespil op og hav det sjovt med det. Du kan eventuelt lave en turnering ud af det og lave det til en fast sommeraktivitet for dine nærmeste.

3. Spike ball

En nyere udendørs sommeraktivitet er spike ball, der er et spil, der kan spilles af 4 spillere udendørs. Spike ball spilles med et lille rundt net i midten, og så spiller man rundt om det uden at have banehalvdele eller noget andet. Spike ball kan spilles på alle slags underlag, så du kan have det med, uanset om du er et sted med asfalt, græs, grus eller sand. Og nogle steder kan du også være heldig, at du kan få lov til at prøve det, inden du køber det selv – tjek på nettet, om der er noget nær dig, eller hold øje i lokale parker.

4. Paddle board

Er du til vandsport som sommeraktivitet, så skal du helt klart prøve paddle board. Det er en sommeraktivitet, som du kan lave på vand, selvom der ikke er store bølger, som er nødvendigt for andre former for vandsport. I langt de fleste supermarkeder kan du købe et fint paddle board for begyndere, så du kan have en hyggelig dag på vandet. Men husk at have redningsvest på, hvis du ikke vil risikere at få en bøde på 1500 kr.

5. Vandkamp

Den mest klassiske sommeraktivitet af alle (bortset fra at spise is) er nok at lave vandkamp. Der skal ikke meget andet til end et par vandpistoler og vandballoner, og så kan du have en super hyggelig dag med enten familie eller venner. I kan også lege vandkamp på stranden, hvor der er mulighed for at ligge og dase i sandet bagefter.