Sport Online: Her kan du se sport online (4 steder)

Vil du gerne følge med i sport, men har du ikke det gammeldags analoge tv-signal, så er du helt sikkert ikke den eneste. Og netop af den grund er der rigtig mange steder på nettet i dag, hvor du kan se sport online, så du ikke behøver at have tv-signal i stuen for at se fodbold, CS eller hvad du ellers følger med i. Her får du 4 forskellige steder, du kan se sport online.

1. TV2 Play

Vil du gerne følge lidt af hvert, så kan du se masser af forskellig sport online hos TV2 Play. TV2 Play har flere forskellige sportskanaler, og de dækker rigtig meget forskelligt, også når der er sportsevents i USA eller andre steder i verden. For eksempel viser de både Counter-Strike turneringer, X Games, Tour de France, skiløb, håndbold, fodbold og meget, meget mere. De har for eksempel en hel kanal dedikeret udelukkende til Counter-Strike og derudover to sportskanaler, der dækker resterende sportsgrene.

Du kan se sport online her på play.tv2.dk

2. Viaplay

Hos Viaplay har de et kæmpe udvalg, hvis du gerne vil se sport online. De dækker i høj grad også amerikansk sport og har derudover tonsvis af fodbold og håndbold. For eksempel viser de både MMA og ishockey live, samt masser af fodboldkampe fra Champions League, Bundesligaen og meget mere. Det er nemt at danne sig et overblik over den sport, Viaplay sender på den gældende dag, du gerne vil se det, og du kan let klikke dig ind på lige præcis den kamp eller det event, du gerne vil streame.

Viaplay har sport online her

3. Twitch

Er du udelukkende til e-sport, så har Twitch hele pakken til dig. Hos Twitch finder du nemlig al den e-sport, du overhovedet har brug for, så om du er til Counter-Strike, League of Legends, FIFA eller noget helt fjerde, så kan du se det på Twitch. Du kan også gå tilbage og se kampe og turneringer fra tidligere, hvis du er gået glip af noget, eller hvis du vil finpudse din egen teknik i det spil, du spiller.

Twitch giver dig sport online via twitch.tv

4. Eurosport

Er du til tennis, cykling og fodbold, så er Eurosport det perfekte sted for dig, men Eurosport byder selvfølgelig også på en masse andet sport online, hvis det ikke lige er de tre nævnte sportsgrene, du interesserer dig mest for. For eksempel har de også både skiskydning, rally og snooker på sendefladen, hvis du er mere til det. Eurosport har også flere kanaler at vælge imellem, og de sender ofte, så du kan tune ind når som helst og få et fix sport online. Derudover har de en masse andet indhold, der handler om sport, som du kan se gratis, og som du ikke behøver et abonnement for at tilgå. Der er altså også masser af muligheder hos Eurosport, uanset hvilken type sport du gerne vil se.

Eurosport giver dig sport online her